website statistics Kompilasi Cerpen Hani Fazuha (Limited Edition) - PDF Books Online
Hot Best Seller

Kompilasi Cerpen Hani Fazuha (Limited Edition)

Availability: Ready to download

Kompilasi atau penyusunan semula SEMUA cerpen dan cerita pendek HANI FAZUHA yang pernah dimuatkan dalam kompilasi Limited Edition Idea Kreatif sebelum ini. Ada yang ditambah baik, ada yang sama dan ada satu cerita baru yang belum pernah dicetak bertajuk AKU SANGGUP. Kandungan: 1- Tanpa Dirimu. 2- Aku Sanggup. 3- Sesat Dalam Cinta. 4- Aku Sayang Dia. 5- Bukan Kerana Kebetulan. 6- Kompilasi atau penyusunan semula SEMUA cerpen dan cerita pendek HANI FAZUHA yang pernah dimuatkan dalam kompilasi Limited Edition Idea Kreatif sebelum ini. Ada yang ditambah baik, ada yang sama dan ada satu cerita baru yang belum pernah dicetak bertajuk AKU SANGGUP. Kandungan: 1- Tanpa Dirimu. 2- Aku Sanggup. 3- Sesat Dalam Cinta. 4- Aku Sayang Dia. 5- Bukan Kerana Kebetulan. 6- Setelah Kau Tiada. 7- Hapuskan Nama Dia. 8- Cinta Tetap Sama.


Compare

Kompilasi atau penyusunan semula SEMUA cerpen dan cerita pendek HANI FAZUHA yang pernah dimuatkan dalam kompilasi Limited Edition Idea Kreatif sebelum ini. Ada yang ditambah baik, ada yang sama dan ada satu cerita baru yang belum pernah dicetak bertajuk AKU SANGGUP. Kandungan: 1- Tanpa Dirimu. 2- Aku Sanggup. 3- Sesat Dalam Cinta. 4- Aku Sayang Dia. 5- Bukan Kerana Kebetulan. 6- Kompilasi atau penyusunan semula SEMUA cerpen dan cerita pendek HANI FAZUHA yang pernah dimuatkan dalam kompilasi Limited Edition Idea Kreatif sebelum ini. Ada yang ditambah baik, ada yang sama dan ada satu cerita baru yang belum pernah dicetak bertajuk AKU SANGGUP. Kandungan: 1- Tanpa Dirimu. 2- Aku Sanggup. 3- Sesat Dalam Cinta. 4- Aku Sayang Dia. 5- Bukan Kerana Kebetulan. 6- Setelah Kau Tiada. 7- Hapuskan Nama Dia. 8- Cinta Tetap Sama.

35 review for Kompilasi Cerpen Hani Fazuha (Limited Edition)

  1. 4 out of 5

    Kak Zie

    3.5* Sebelum raya, baca separuh. Masa raya, sorokkan dalam kotak bawah katil. Kahkahkah! Lepas raya, baca lagi separuh. p/s: Iya, aku memang kedekut nak kongsi novel aku dengan orang lain yang tak pandai nak jaga harta orang. Tak kiralah novel siapapun. Nak baca, beli la sendiri. Apa barang main pinjam-pinjam.

  2. 5 out of 5

    Ogy Yusof

    ada 8 buah cerpen. walaupun semuanya topik utama tentang cinta tapi setiap satu punya kisah tersendiri. bukan puan penulis Hani Fazuha lah kalau setiap karyanya tak menyentuh hati. kalau korang nak kata, ala.. semua kisah berebut cinta, kisah keluarga kaya berharta, kisah sotong kurita jadi penyemak mengganggu harmoni hubungan cinta, alahai... novel beb.. novel... tapi tau tak, kisah tu semua ada dalam dunia realiti. tak percaya? terpulang. tahu tak, kadang-kadang hati yang lara boleh terpujuk de ada 8 buah cerpen. walaupun semuanya topik utama tentang cinta tapi setiap satu punya kisah tersendiri. bukan puan penulis Hani Fazuha lah kalau setiap karyanya tak menyentuh hati. kalau korang nak kata, ala.. semua kisah berebut cinta, kisah keluarga kaya berharta, kisah sotong kurita jadi penyemak mengganggu harmoni hubungan cinta, alahai... novel beb.. novel... tapi tau tak, kisah tu semua ada dalam dunia realiti. tak percaya? terpulang. tahu tak, kadang-kadang hati yang lara boleh terpujuk dengan novel sebegini. apa salahnya pula kisah cinta tambah lagi penulis yang bijak memanipulasi perasaan pembaca? nak ke korang baca novel yang takde emosi, takde rasa? setiap satu karya puan penulis, ada konflik dan ada pengajaran. suka dengan setiap idea dan perasaan positif yang sentiasa ada dan setiap cerita.. terima kasih puan penulis cantik kerana sering hidangkan kami dengan kisah indah. terima kasih kerana beri kami cahaya cinta sepanjang pembacaan...

  3. 4 out of 5

    W. N. Izzaty

    [BOOK 43] Kompilasi Cerpen Hani Fazuha. . Okay, macam biasa, nama pun cerpen daripada HF, so, ia memang untuk bacaan santai dan stress-free reading sahaja. Do not expect more than that. . Kompilasi ni dicetak atas permintaan follower HF yang nak baca cerpen HF je. Sebab hampir kesemua cerpen dalam ni, pernah diterbitkan dalam kompilasi bersama penulis lain. Dan, dalam ni, ada 8 cerpen, dan 1 daripadanya ialah cerpen baru. . 1. Tanpa Dirimu . Dalam 8 cerpen, yang ni yang paling kurang best. 😅 Sebab ku [BOOK 43] Kompilasi Cerpen Hani Fazuha. . Okay, macam biasa, nama pun cerpen daripada HF, so, ia memang untuk bacaan santai dan stress-free reading sahaja. Do not expect more than that. . Kompilasi ni dicetak atas permintaan follower HF yang nak baca cerpen HF je. Sebab hampir kesemua cerpen dalam ni, pernah diterbitkan dalam kompilasi bersama penulis lain. Dan, dalam ni, ada 8 cerpen, dan 1 daripadanya ialah cerpen baru. . 1. Tanpa Dirimu . Dalam 8 cerpen, yang ni yang paling kurang best. 😅 Sebab ku macam tak faham motif disebalik konfliknya. Yang lelaki minta putus, then tak lama kemudian, ajak kahwin. Dan si lelaki bagitahu maknya yang si perempuan mengandungkan anaknya. Sebab tu dorang kena kahwin. . 2. Aku Sanggup . Ni ialah cerpen baru. Kusuka versi cerpen. Ziyaad yang manja dan mengada. Adiya pun melayan je la. Gonna read the novel version later. . 3. Sesat Dalam Cinta. . Ku pernah baca dalam kompilasi yang mana entah. Ku pun dah tak ingat. So, dah tak exciting sangat. . 4. Aku Sayang Dia. . Best. Ku suka Along Zafwan. . 5. Bukan Kerana Kebetulan. . Yang ni terasa macam dejavu. Macam dah pernah baca, tapi lupa. Yang ni pon best. Kisah Aisya yang jadi patung perhiasan dalam rumah Azrul, disebabkan kisah silamnya. Azrul ni pulak playboy. . 6. Setelah Kau Tiada. . Yang ni ku nangis. Haila... Sedih... Jahat si Adam ni ceraikan Sofea. Tapi ada reason disebaliknya. . 7. Hapuskan Nama Dia. . Ni cerita seram. Ada unsur sihir. Sian Hanina. Ada jin yang hadir menyerupai arwah suaminya . 8. Cinta Tetap Sama. . Yang ni pun dah pernah baca sebelum ni. . Overall, ada few cerpen yang kusangat suka. Dan macam biasa, untuk yang sukakan bacaan santai dan manis bergula, boleh la baca novel HF.

  4. 5 out of 5

    Ayuhashim

  5. 4 out of 5

    NOR AZIMAH KAMARUDIN

  6. 4 out of 5

    Iqa Atiqah

  7. 5 out of 5

    Siti Raudhah

  8. 4 out of 5

    Nor Diyana

  9. 5 out of 5

    Ina

  10. 5 out of 5

    Ain Fatiah

  11. 4 out of 5

    Rosmiza Rosli

  12. 4 out of 5

    Wan Azida

    Kompilasi cerpen .. satu je yg baru Aku Sanggup, menarik . Tk sabar tunggu full novel Ada penambahan dalam cerpen Aku Sayang Dia Overall, semua cerita saya suka baca

  13. 4 out of 5

    Eyd1410

  14. 4 out of 5

    Noorhasnizah

  15. 4 out of 5

    Nuramiza Amran

  16. 5 out of 5

    Zubaidah Mat

  17. 5 out of 5

    Nad

  18. 5 out of 5

    Nuruol Fatehah

  19. 4 out of 5

    Nik Sutiny

  20. 5 out of 5

    GreenFergi

  21. 5 out of 5

    Sarina

  22. 4 out of 5

    Ros

  23. 4 out of 5

    Jamilah

  24. 4 out of 5

    Tadet

  25. 5 out of 5

    Amylia Danny

  26. 5 out of 5

    Noorirawaty AR

  27. 5 out of 5

    Somnit Keawprakphan

  28. 4 out of 5

    Azizan Binti

  29. 4 out of 5

    Aileena

  30. 5 out of 5

    Hezyrena

  31. 5 out of 5

    Seri

  32. 4 out of 5

    Yushanita Yusof

  33. 5 out of 5

    Teh Ais

  34. 4 out of 5

    Salmah

  35. 4 out of 5

    Hafiizah

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
We use cookies to give you the best online experience. By using our website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.